Audi A8 4.2 TDi quattro

22.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
39.990Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig:
32.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig:
28.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig:
24.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
460.000Ft+ÁFA/hó
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
420.000Ft+ÁFA/hó

Az Audi A8 ötvözi az érzelmi sportosságot, a kézzelfogható luxust és a kiváló kényelmet. A belső térben is nemcsak kiváló kényelmet és digitális technológiákat tapasztal, hanem egy bizonyos sportos extrát is. Az Audi tervezői az autók szent grálját keresik, a tökéletes autót. És valóban; ez egy ízig vérig tökéletes komfortú bivalyerős luxus autó minden földi jóval felszerelve. A 4.2 TDi motor 800Nm nyomatéka mindenre és még többre is elég.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 25. életév és 5 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az Audi A8 esetében minden alkalommal szükséges 500.000,- Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám