Chevrolet Camaro V6

💥Páros ajánlat💥 Bruttó 49.900Ft (áfával)
Árak
Élményvezetés 30 perc/41 km
Bruttó 34.900Ft (áfával)
Élményvezetés 60 perc/81 km
Bruttó 49.900Ft (áfával)
Páros ajánlat élményvezetés 2 autóval 2X30 percben
BLACK FRIDAY ÁR: Bruttó 49.900Ft (áfával)
Választható autók: Chevrolet Camaro V6, Chevrolet Corvette C7, Ford Mustang Fastback, Ford Mustang Convertible, Dodge Challenger

Álmaid izomautóját most Te is tesztelheted! 30 vagy 60 perces közúti élményvezetést választhatsz. Útvonaltervünket úgy állítottuk össze, hogy megtapasztalhasd az autó képességeit és a lehető legnagyobb élményt nyújtsa számodra a vezetése.

A Chevrolet Camaro V6 még 150 km/h-nál sem érzi az úthibákat. Igazán 250 km/h-val szeret dübörögni ez a 6162 köbcentis, 6 hengeres motorral ellátott élő klasszis. Markold meg a bőrrel bevont kormányt és a hatfokozatú sebváltót, és készülj fel rá, hogy nem is lesz olyan könnyű kordában tartanod 432 lóerőt!  


7 INDOK, HOGY MIÉRT VÁLASSZ MINKET


 Vegyél 1 órás élményvezetési utalványt az alábbi kategóriákra: izomautók, luxusautók, szupersportautók, és oszd 30-30 percre az élményvezetési időt. Válassz két különböző autót az adott kategóriában szereplők közül!

TIPP: vigyél magaddal még 1 embert, így 30-30 percben két különböző autót vezethettek! Természetesen dönthetsz úgy is, hogy mindkét választott autót Te vezeted.

Fontos: az autó-párosról ráérsz dönteni később, akkor, amikor az utalványt ténylegesen felhasználod és egyeztetsz velünk a részletekről. Nem kell most befizetni a teljes összeget! Már 20%-os előleggel megvásárolhatod az utalványt. Az utalványok 2023.12.31-ig felhasználhatóak.

Ajándékba is adhatóak, kérésedre névre szóló vouchert készítünk.

Páros ajánlatok 2022

Páros ajánlatok árlista 2022

 • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Bankkártyás fizetés lehetséges.
 • Nálunk valódi közúti élményvezetésben lesz részed: 30 perc alatt 41 kilométert, 60 perc során pedig 81 kilométert mehetsz az autóval, tapasztalt instruktorral. Az útvonalat úgy állítottuk össze, hogy megtapasztalhasd az autó képességeit. Indulás előtt részletesen megmutatjuk Neked az autó kezelési módját. Minden esetben Te vagy az első, mindent elkövetünk, hogy magabiztosan vágj bele a vezetésbe.
 • Betöltött 28. életév és 8 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Chevrolet Camaro esetében minden alkalommal szükséges 500.000 Ft kaució letétele, amit a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetünk vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
 • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.
Űrlap

Vásárolj utalványt 20%-os előleggel vagy tetszőleges összegben!  

 • Az utalvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk, és a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre vagy postázzuk a megadott címre.
 • Az utalvány a megvásárlásától kezdve egy éven át felhasználható előre egyeztetett időpontban a www.bullrent.hu weboldal bérlési- vagy élményvezetési feltételeinek teljesítése mellett és (1) Élményvezetésre, (2) Páros ajánlatra, (3) Hétvégi bérlésre és (4) Napi bérlésre jogosítják fel a vásárlót vagy annak kedvezményezettjét.
 • A megvásárolt utalványok nem válthatók vissza.
 • Amennyiben a vásárló 20%-os előleget fizetett be, az utalvány felhasználása előtt szükséges a fennmaradó összeget rendeznie.
 • A megvásárolt utalvány számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • Az utalványok alapos indok alapján meghosszabbíthatóak - erről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.
 • Ha a Kedvezményezett/Ajándékozott nevét nem adod meg, az utalványt a megrendelő nevére állítjuk ki. Az utalvány cég nevére is kérhető. A kedvezményezett személye megváltoztatható az utalvány megvásárlójának jóváhagyásával.
 • Az utalványok felhasználása előtt egyeztetés szükséges a konkrét időpontról. Javasoljuk, hogy minimum 2 héttel a felhasználás előtt egyeztess Velünk. 
 • A konkrét szolgáltatásra vásárolt utalványok a kiemelt időszakokban jellemzően nem felhasználhatóak, amennyiben mégis ezt szeretnéd, jelezd nekünk és egyeztetünk a lehetőségekről.
 • Napi Bérlés időtartama: 24 óra, azaz pl. reggel 8:00 órai átvételtől másnap reggel 8:00-ig tart a bérlés időtartama.
 • A Napi Bérlési utalványok kizárólag hétköznapokon használhatóak fel.
 • Hétvégi Bérlés időtartama: péntek délután 14.00 órától hétfő délelőtt 11.00 óráig.
 • Páros ajánlatok: a szolgáltatás csak az ajánlatban szereplő autókra vonatkozik, azon belül pedig az egy kategóriába tartozó autók párosíthatók össze. A vásárláskor csak a kategóriát kell kiválasztani, a két autó kiválasztása a felhasználás előtti egyeztetéskor történik. A Páros ajánlatok egy 60 perces élményvezetést bont két részre, tehát a 2x30 perces vezetés egymást követően, egy alkalommal történik.
 • A megvásárolt utalványok felhasználásakor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális időjárási viszonyokat és körülményeket a szupersportautók- és élményautók használati útmutatóinak függvényében. Megértésedet nagyon köszönjük! 

 • Az utalvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk, és a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre vagy postázzuk a megadott címre.
 • A megvásárolt ajándékutalványok a Bullrent Autókölcsönző által nyújtott szolgáltatásokra (autóbérlés és élményvezetés) válthatóak be, beleértve a kedvezményes ajánlatokat is.
 • A megvásárolt ajándékutalványok vásárlástól számítva 1 éven keresztül válthatóak be.
 • A megvásárolt ajándékutalványokról számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • A megvásárolt ajándékutalványokról számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • Az ajándékutalvány névre szólóan is kérhető, a Kedvezményezett/Ajándékozott hozzájárulásával írható át más nevére. Ha a Kedvezményezett/Ajándékozott nevét nem adod meg, az utalványt a megrendelő nevére állítjuk ki. Az utalvány cég nevére is kérhető.
 • Az utalvány beváltása előtt 2 héttel célszerű egyeztetni velünk a felhasználási igényekről.
 • Az utalványok alapos indok alapján meghosszabbíthatóak - erről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.
 • A megvásárolt ajándékutalványok felhasználásakor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális időjárási viszonyokat és körülményeket a szupersportautók- és élményautók használati útmutatóinak függvényében. Megértésedet köszönjük!