Citroen C-Elisée 1.2

6.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
9.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig: (200km/nap)
7.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
6.500Ft+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig: (3000km/bérlés)
6.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
150.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
140.000Ft+ÁFA

A Citroen C-Elysée kompakt méretei mellett tökéletes kényelmet biztosítanak 5 utas és a csomagjaik számára. A tökéletes felfüggesztés és a könnyed kormányozhatóság minden utazást kellemessé varázsol. Hatalmas csomagtartó! Legfontosabb felszereltség: klíma, elektromos ablakok, távirányítós központi zár, rádió, mp3, tempomat, elektromos tükrök, bluetooth, dönthető ülések. Kiváló úttartásával és kényelmével minden utazást kellemessé varázsol a C-Elysée útviszonyoktól függetlenül.

 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Minden autónál legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány a feltétel. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba! Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 21. életév és 2 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Citroen C-Elisee esetében minden alkalommal szükséges 100.000,- Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám