Maserati Levante S

55.000Ft+ÁFA/naptól, vagy 140Euro+ÁFA/naptól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (150km/nap)
69.000Ft+ÁFA/nap, vagy 170Euro+Áfa/nap
Bérleti díj 6-10 napig:
65.000Ft+ÁFA/nap, vagy 160Euro+ÁFA/nap
Bérleti díj 11-20 napig:(2000km/bérlés)
61.000Ft+ÁFA/nap, vagy 150Euro+ÁFA/nap
Bérleti díj 21-30 napig:(2000km/bérlés)
55.000Ft+ÁFA/nap, vagy 140Euro+ÁFA/nap
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (2000km/hónap)
799.000Ft+ÁFA, vagy 2000Euro+ÁFA/hó
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (2000km/hónap)
750.000Ft+ÁFA, vagy 1875Euro+ÁFA/hó

A márkától elvárható klasszikus olasz elegancia, új crossover SUV köntösben. Megvan benne minden, ami egy modern városi terepjárótól elvárható, viszont a dizájn és a vezetési élmény hamisítatlan Maserati. Belső terét is az a fajta kifinomult nívójú luxus határozza meg, ami a gyártó termékeit a kezdetektől fogva végigkíséri. A minőség, kényelem és csúcstechnológia adott, a hat hengeres biturbó motor 430 lóerő állandó összkerékmeghajtással, ami nulláról száz km/h-ra mindössze 5,39 másodperc alatt eljuttatja a járművet. Aprólékosan megmunkált, adaptív futómű, amely sport vezetési módban érződik igazán. A sportautózási élményt pedig az ínycsiklandó motorhang koronázza meg. 
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. 
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 28. életév és 8 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Maserati Levante SUV esetében minden alkalommal szükséges 800.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges. 
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám