Mercedes-AMG CLA45

18900Ft+ÁFA/naptól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (250km/nap)
29.900Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 6-10 napig: (250km/nap)
26.900Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 11-20 napig: (2500km/bérlés)
22.900Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 21-30 napig: (2500km/bérlés)
18.900Ft+ÁFA/nap
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (2500km/hónap)
380.000Ft+ÁFA/hó
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (2500km/hónap)
340.000Ft+ÁFA/hó

Páros ajánlatok 2022

Páros ajánlatok árlista 2022


Csupán kétliteres és négyhengeres a Mercedes-AMG CLA45 4Matic Shooting Brake turbófeltöltéses benzinmotorja, ám rengeteg lóerőt sajtoltak ki belőle. Motorja 382 lóerős és 480 Nm forgatónyomatékkal rendelkezik. Nyolcfokozatú, duplakuplungos automatizált sebességváltó jár és persze összkerékhajtás is.  4,1 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h tempóra, míg a végsebessége 250 km/h. A kombikupé legsportosabb változata persze nem csak motortuningot kapott. Sportosabb adaptív futómű feszül alatta, illetve nagyteljesítményű fékrendszer gondoskodik a lassulásról, természetesen AMG logós féknyergekkel, továbbá elektromechanikus szervokormány gondoskodik a sportos tulajdonságok kidomborításáról.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Minden autónál legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány a feltétel. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Legalább betöltött 28. életév és 8 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Mercedes AMG CLA esetében minden alkalommal szükséges 400.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges. 
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám