Ügyfeleink maximális figyelmet érdemelnek

A Bullrent Autókölcsönző működését a Rentgine Autóbérlés Szoftver segíti.

Kényelmes bérbeadási folyamat 

A Rentgine Autóbérlés Szoftvernek köszönhetően a gépjármű bérbeadás- és üzemeltetés területén professzionális és megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani minden kedves ügyfelünknek legyen szó autóbérlésről vagy élményvezetésről.

Minden autóbérléssel kapcsolatos adatot egy központi, biztonságos helyen tárolunk, így az előfoglalásokat, a fizetéseket és a bérléshez kapcsolódó dokumentumokat. Visszatérő ügyfeleinket időveszteség nélkül, ugyanakkor körültekintően tudjuk kiszolgálni.

 Az autók kiadása- és visszavétele egyszerű, gyors és átlátható.

Tegyél egy próbát, válaszd a Bullrentet! Tapasztalni fogod, hogy nálunk a bérautók kiadása- és visszavétele egyszerű, gyors és átlátható.

Automatizált szerződéskitöltés és digitális aláírás

A bérleti szerződéseket automatizáltuk, így kitöltésük rendkívül gördülékeny. A szerződés aláírását követően Bérlőink azonnal megkapják e-mailben a teljes bérlési dokumentációt.

Az autók átadását- és visszavételét fényképes dokumentációval segítjük. Szerződéseink digitálisan is aláírhatóak. Mindez azt eredményezi, hogy sokkal jobban tudunk Rátok, azaz az ügyfeleinkre fókuszálni, hiszen rengeteg energiát spórolunk meg azzal, hogy nem kell keresgélnünk a papírokat és nem kell hosszan töltögetnünk a szerződéseket.  

Végre időt szánhatunk a fontosabb dolgokra.

Hiszünk benne, hogy autóink meghálálják a gondoskodást

A Bullrent Autókölcsönző számára kiemelten fontos, hogy autóflottánk minden körülmények között biztonságos legyen.

A Rentgine extra funkcióival kollégáink a karbantartási- és üzemeltetési feladatokat minden eddiginél naprakészebben tudják követni, az okmányok érvényességétől kezdve a műszaki vizsgákon át a gépkocsik időszaki szervizéig.

Sportautónk, szupersportautóink vagy exkluzív SUV-jaink bérlésével kapcsolatban érdeklődj a 06-30-262-62-70-es telefonszámon!