Autóbérlés biztonságosan és kényelmesen a járványhelyzet idején is

 

A koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások megengedik, hogy az egy háztartásban élők autóval való közlekedését, Budapest határán kívül is, a testi-lelki egészségmegőrzés érdekében - nézett utána a jogszabályoknak a Totalcar. A gépjárművek mozgását nem korlátozza a rendelet. Fontos, hogy az esetleges idegenekkel való találkozás során betartsuk az 1,5-2 méteres távolságot, azaz senki ne kezdjen el barátkozni, viszont élvezze ki a természet adta mozgásszabadságot.

A Bullrent Autókölcsönző is igyekszik a megváltozott környezethez igazodva minden igényt kielégíteni és segíteni Titeket abban, hogy továbbra is mozgásban maradhassatok. Nagy hangsúlyt fektetünk mind az ügyfelek, mind a munkavállalók biztonságára, ennek érdekében a WHO ajánlásával megegyezően, a következő intézkedéseket hoztuk:

  • Autóinkat még fokozottabban tisztítjuk: közvetlenül minden átadás előtt a kormányt, a műszerfalat, a fogantyúkat, a sebváltót, valamint a külső kilincseket fertőtlenítjük. 
  • Autóink külföldi használatát nem engedélyezzük.
  • Az ügyfelekkel egyeztetett időpontokat igyekszünk úgy szervezni, hogy elkerüljük az ügyfelek egymással való találkozását. 
  • Hosszabb távú bérlés esetén autóinkat kiszállítjuk a megadott címre.
  • Az ügyfelek által használt tárgyalókat minden újabb átadás-átvétel előtt fertőtlenítjük. Tekintettel arra, hogy a tömegközlekedés az egyik legveszélyesebb hely a fertőzés terjedése szempontjából, a BKV bérletet felmutatóknak 30% kedvezményt adunk autóink bérleti díjából!