Range Rover Velar D300 R Dynamic

31.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
49.990Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig:
42.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
36.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig: (3000km/bérlés)
31.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
599.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
520.000Ft+ÁFA

A Range Rover kívül határozott kiállás, sportosan kifinomult elegancia, belül pedig az ehhez passzoló letisztult dizájn. Semmi felesleges, de ami kell, az a maximumon. Jó teljesítmény alacsony fogyasztással. A modern technológia lehetővé teszi, hogy a hathengeres motornál ne érezzük a további hengerek hiányát, kifogástalanul teszik a dolgukat. Kényelmes, full extrás utastér fűthető és hűthető ülésekkel. Első osztályú és vezetési élmény, high-tech kezelőfelület. Útviszonyokhoz igazítható vezetési mód és légrugók.Igazi kortárs SUV, majdnem egy évszázados tapasztalattal. Összkerékmeghajtásához prémium dízelmotor és légrugózás társul. Gazdagon felszerelt luxusautónk mindent kínál, amit ma egy luxus autótól elvárt: igazi kényelem, sportos örömök, a jólét élménye. 
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Minden autónál legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány a feltétel. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 25. életév és 5 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Range Rover Velar esetében minden alkalommal szükséges 500.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám