Toyota Aygo X Cross Limited Targa JBL

8000+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
15.000+ ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig:
13.000+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig:
11.000+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig:
9.000+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
240.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj (3000km/hónap)
260.000Ft+ÁFA

Megérkezett flottánk vadonatúj tagja a Toyota Aygo X Cross Limited Targa JBL, ami annyira friss, hogy szinte még meleg. Az Aygo X karakterisztikájához illő hangprofil létrehozása érdekében a Toyota és a JBL közösen fejlesztett ki a modellhez egy hangrendszert. Az Aygo 3. generációs limitált kiadású modelljének hajtásáról a többszörösen díjnyertes egyliteres, háromhengeres 1KR-FE erőforrás gondoskodik, nagyfokú megbízhatóságot és kiváló teljesítményt biztosít városban és autópályán egyaránt – mindezt csupán 4.7l/100 kilométeres fogyasztás és 107 g/kilométeres CO2 kibocsátás mellett. 

 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • AJÁNDÉKUTALVÁNY élményvezetésre és bérlésre egyaránt vásárolható.
  • Betöltött 22. életév és 2 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Toyota Aygo X Cross Limited Targa JBL esetében minden alkalommal szükséges 200.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám