Toyota Corolla Hatchback 2.0 Sport Hybrid

10.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
19.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig:
16.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
12.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig: (3000km/bérlés)
10.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (havi 3000km)
250.000Ft-ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (havi 3000km)
230.000FT+ÁFA

A 2021-es Special Edition a Corolla Hatchback megszokott felépítését öltözteti fel külső kiegészítőkkel, köztük egy sportos első hasítóval, oldalsó szoknyákkal, hátsó lökhárító díszítéssel és a népszerű hátsó spoilerrel. A Toyota Hybrid vezetése nagyszerű élmény: hihetetlenül kiegyensúlyozottan működik, gyorsak a reakciói, és amikor a városban autózik, üdítő csendet élvezhet a teljesen elektromos üzemmódban haladó autóban. Az üzemanyaggal takarékosan bánik, 4-5 liter között fogyaszt városi autózás során és károsanyag kibocsátása is alacsony. Mivel önmagát tölti, sosem kell elektromos hálózatra csatlakoztatni.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 22. életév és  2 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Toyota Corolla Hatchback esetében minden alkalommal szükséges 200.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám