ÁSZF - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

A weboldal böngészésével és igénybevételével a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a weboldal használatára és elérhető szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatást.

 

1. Üzemeltető adatai

Cégnév: Luga Lux Kft. Székhely: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 35/a

Adószám: 23871159-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-982253

Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Központi telephely: 1205 Budapest, Kossuth Lajos utca 209.

Elérhetőség: hello@bullrent.hu

Telefon: +36 30 92 44 666

 

Bankszámlaszám: 12010240-01793814-00200007
Raiffeisen Bank Zrt.

 

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Telefon: +36 30 924 4666

Telefon: +36 70 672 0302

E-mail: hello@bullrent.hu

 

Bullrent Autókölcsönző szalon

Ügyfeleink testközelből is megnézhetik autóflottánkat a Bullrent szalonjában, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

 

Cím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos utca 209.

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek, 08:00 - 17:00

Nyitvatartási időn kívül telepnyitási díjért cserébe tudjuk átadni az autót.

A telepnyitás díja: 10.000Ft+áfa

 

2. Szolgáltatások köre

 • Gépjármű bérlés
 • Élményvezetés
 • Utalvány értékesítés (szolgáltatástípusú vagy tetszőleges értékű formában)

 

A gépjármű bérlés feltételei

A bérlés feltételei autónként változhatnak ezért tisztelettel kérjük ügyfeleinket, hogy minden esetben a www.bullrent.hu weboldalon tájékozódjanak az adott gépjármű bérlési feltételeiről és amennyiben egyéni elbírálást vagy igényt szeretnének érvényesíteni forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: Mobil: +36 30 92 44 666, E-mail: hello@bullrent.hu

 

Bérautóink felkészültsége

Bérautóinkat a mindenkor megszabott legmagasabb műszaki előírásoknak megfelelően bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére. Gépjárműveink az évszaknak és az éppen akkori időjárási viszonyoknak megfelelően kerülnek átadásra a bérlő számára (téli-nyári gumi, illetve szélvédőmosó folyadék).

 

Az élményvezetés feltételei

 • Betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány.
 • Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél és lakcímkártya.

 

Az élményvezetés instruktorral, közúton valósul meg:

 • 30 perces élményvezetés esetében 41 kilométer tehető meg a választott autóval előre meghatározott útvonalon.
 • 60 perces élményvezetés esetében 81 kilométer tehető meg a választott autóval előre meghatározott útvonalon.

Bővebben: www.bullrent.hu/elmenyvezetes-menete

 

Páros ajánlatok: 60 perces élményvezetést bontanak két részre, tehát a 2x30 perces vezetés egymást követően egy alkalommal történik. A szolgáltatás csak az ajánlatban szereplő autókra vonatkozik, azon belül pedig az egy kategóriába tartozó autók párosíthatók össze.

 

3. Vásárlás menete

A weboldalon szereplő gépjárművek és a 2. pontban felsorolt szolgáltatások körök mindig az aktuális kihasználtság függvényében vehetők igénybe. Foglalását/érdeklődését telefonon, e-mailen valamint weboldalunkon keresztül egyaránt várjuk. Kollégáink minden esetben felveszik a kapcsolatot az érdeklődővel további egyeztetés végett.

 

Amennyiben utalványt szeretne vásárolni akkor ezt a következő típusú utalványra teheti meg:

 • Szolgáltatástípusú utalvány
 • Tetszőleges értékű utalvány

 

Utalvány igénylés személyesen, telefonon és online lehetséges. A weboldalon az egyes autóknál is igényelhető utalvány vagy az alábbi linken:

www.bullrent.hu/ajandekutalvany

 

Az utalványokra vonatkozó információkat lásd lejjebb.

 

4. Fizetési lehetőségek

Webes megrendelés esetén a megrendelését követően díjbekérőt küldünk. Utalvány vásárlás esetében a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre.

A Bullrent Autókölcsönző minden egyes szolgáltatása megrendelhető személyesen, ami készpénzzel vagy bankkártyával is fizethető a Bullrent Autókölcsönző szalonjában (Cím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos utca 209., Nyitvatartás: hétköznapokon 08:00 - 17:00 között ). Kérdés esetén keressék munkatársainkat (Elérhetőség: hello@bullrent.hu, Telefon: +36 30 92 44 666).

Kaució:

Autóbérlés esetén minden alkalommal szükséges kaució letétele, aminek összege autónként változik. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Károkozás esetén a kaució összegét 60 napig visszatartjuk.

 

5. Az utalványok érvényessége és beváltása

Utalvány vásárolható meghatározott összegben konkrét autóra és szolgáltatástípusra (a továbbiakban szolgáltatástípusú utalvány) - azaz autóbérlésre, élményvezetésre (30 vagy 60 percre) vagy páros élményvezetési ajánlatra - valamint vásárolható tetszőleges összegben is (a továbbiakban tetszőleges értékű utalvány). Nem szükséges egyben kifizetni az utalvány értékét, 20%-os előleg befizetésével biztosított mindkét típusú utalvány jövőbeli felhasználása. Több utalványt is vásárolható 20%-os előleggel. A fennmaradó összeget a tényleges beváltáskor kell rendezni.

A megvásárolt utalvány ajándékba is adható, kérésre névre szóló, igény esetén egyedi üzenettel ellátott utalványt készítünk.

 

Szolgáltatástípusú utalványra vonatkozó információk, amelyeket a vevő a megrendeléssel tudomásul vesz és elfogad:

 • Az utalvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk, és a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre.
 • Az utalvány megvásárlása: (1) Élményvezetésre, (2) Páros ajánlatra, (3) Hétvégi bérlésre és (4) Napi bérlésre jogosítják fel a vásárlót vagy annak kedvezményezettjét a megvásárlástól számított 1 éven át a www.bullrent.hu weboldal bérlési- vagy élményvezetési feltételeinek teljesítése mellett.
 • A megvásárolt utalvány nem váltható készpénzre.
 • Amennyiben a vásárló 20%-os előleget fizetett be, az utalvány felhasználása előtt szükséges a fennmaradó összeget rendeznie.
 • A megvásárolt utalványról számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • A megvásárolt utalvány a vásárlástól számított 1 éven át váltható be.
 • Az utalvány alapos indok alapján meghosszabbítható - részletesen lásd lentebb az utalványok érvényességének meghosszabbítása résznél.
 • Az utalvány a megrendelő, a kedvezményezett vagy az ajándékozott nevére egyaránt kiállítható. Az utalvány cég nevére is kérhető. A kedvezményezett személye megváltoztatható az utalvány vásárlójának jóváhagyásával.
 • Az utalványok felhasználása előtt egyeztetés szükséges a konkrét időpontról. Javasoljuk, legkésőbb 2 héttel a felhasználás előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.
 • A konkrét szolgáltatásra vásárolt utalványok a kiemelt időszakokban jellemzően nem felhasználhatók, amennyiben mégis ezt szeretné, egyeztessünk a lehetőségekről.
 • Napi Bérlés időtartama: 24 óra, azaz pl. reggel 8:00 órai átvételtől másnap reggel 8:00-ig tart a bérlés időtartama. A Napi Bérlési utalványok kizárólag hétköznapokon használhatóak fel.
 • Hétvégi Bérlés időtartama: péntek délután 14.00 órától hétfő délelőtt 11.00 óráig.
 • Páros ajánlatok: a szolgáltatás csak az ajánlatban szereplő autókra vonatkozik, azon belül pedig az egy kategóriába tartozó autók párosíthatók össze. A vásárláskor csak a kategóriát kell kiválasztani, a két autó kiválasztása a felhasználás előtti egyeztetéskor történik. A Páros ajánlatok egy 60 perces élményvezetést bont két részre, tehát a 2x30 perces vezetés egymást követően egy alkalommal történik.
 • Az utalvány felhasználásakor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális időjárási viszonyokat és körülményeket a sportautók- és élményautók használati útmutatóinak függvényében.

 

Tetszőleges értékű utalványra vonatkozó információk, amelyeket a vevő a megrendeléssel tudomásul vesz és elfogad:

 • Az utalvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk, és a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre.
 • A megvásárolt utalvány a Bullrent Autókölcsönző által nyújtott szolgáltatásokra (autóbérlés és élményvezetés) válthatóak be, beleértve a kedvezményes ajánlatokat is.
 • A megvásárolt utalvány nem váltható készpénzre.
 • A megvásárolt utalványról számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • A megvásárolt utalvány a vásárlástól számított 1 éven át váltható be.
 • Az utalvány alapos indok alapján meghosszabbítható - részletesen lásd lentebb az utalványok érvényességének meghosszabbítása résznél.
 • Az utalvány a megrendelő, a kedvezményezett vagy az ajándékozott nevére egyaránt kiállítható. Az utalvány cég nevére is kérhető. A kedvezményezett személye megváltoztatható az utalvány vásárlójának jóváhagyásával.
 • Az utalványok felhasználása előtt egyeztetés szükséges a konkrét időpontról. Javasoljuk, legkésőbb 2 héttel a felhasználás előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.
 • Az utalványok felhasználásakor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális időjárási viszonyokat és körülményeket a sportautók- és élményautók használati útmutatóinak függvényében.

 

Utalványok beváltására vonatkozó szabályok (autócsere esetén)

Tetszőleges értékű utalvány esetén a kedvezményezett/ajándékozott választhatja ki, melyik autóra és milyen szolgáltatásra szeretné felhasználni az utalvány összegét. Az utalványok beváltásakor az összeg több bérlésre/élményvezetésre is felhasználható. Lehetőség van arra is, hogy a kedvezményezettje/ajándékozott az utalvány értékénél drágább bérlésre/élményvezetésre használja fel azt. Ez esetben a különbözetet kell megfizetni a Bullrent Autókölcsönzővel egyeztetett módon.

Amennyiben a kedvezményezett/ajándékozott a szolgáltatástípusú utalványt más autóra és/vagy szolgáltatástípusra szeretné felhasználni, előzetes egyeztetéssel erre lehetőséget biztosítunk. Ha az újonnan választott autó bérlésének/élményvezetésének ára alacsonyabb a megvásárolt utalványt áránál, pénzvisszafizetésre az adójogi szabályok miatt nincs lehetőségünk, azonban a bérleti/élményvezetési időtartamot arányosan tudjuk növelni ezekben a kivételes esetekben. Amennyiben a megvásárolt bérlési/élményvezetési utalvány áránál drágább bérleti/élményvezetési díjjal bérelhető/vezethető autóra szeretné módosítani a vásárlását, a különbözet megfizetésével erre lehetőséget biztosítunk.

 

Utalványok beváltása élményvezetésre az időpontegyeztetést követően:

Ha megvan az egyeztetett időpont az élményvezetésre, de valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni az ügyfél a megbeszélt időpontban:

 •  Amennyiben ezt 48 órával az élményvezetés időpontja előtt jelzi nekünk, minden további nélkül átütemezzük az időpontot.
 • Amennyiben 48 órán belül jelzi nekünk, 20%-os rendelkezésre állási díjat vonunk le a befizetett összegből, azaz ennyivel lesz szükséges kiegészíteni az élményvezetési díjat az újabb időpont alkalmával.

 

Utalványok érvényességének meghosszabbítása:

Alapos indok esetén lehetőség van rá, hogy szolgáltatástípusú utalványt meghosszabbítsuk, amennyiben az utalvány lejárata előtt ezt jelzi felénk az alábbi elérhetőségeken. Árainkat az érvényességi időn belül tudjuk garantálni. Hosszabbítani kizárólag 1 alkalommal lehetséges, maximum 6 hónappal. Tetszőleges értékű utalvány esetében 1 éven át tudjuk garantálni a felhasználást. Hosszabbítása alapos indok esetén az utalvány lejárata előtti egyeztetéssel lehetséges.

 

Mobil: +36 30 92 44 666

E-mail: hello@bullrent.hu

 

6. Visszafizetési garancia

Megvásárolt utalvány esetében 15 nap áll rendelkezésére, hogy visszavonja vásárlási szándékát. Ebben az esetben visszafizetjük a megvásárolt utalvány értékét. Készpénzes vásárlás esetén készpénzben, utalásos fizetések esetében 15 munkanapon belül fizetjük vissza az utalvány árát. Visszavonási igényét a következő elérhetőségek bármelyikén jelezze felénk:

 • Mobil: +36 30 92 44 666
 • E-mail: hello@bullrent.hu

 

7. További fontos információk

Elhivatottak vagyunk abban, hogy minden ügyfelünknek lehetővé tegyük a sportautók- és élményautók világának megismerését. Kérjük, ha bármilyen meglátása, észrevétele lenne, tegye meg felénk, hogy fejlődni tudjunk visszajelzése mentén.

Üzletpolitikánk alappillére vásárlóink elégedettsége, ezért alaposan indokolt esetben, amennyiben cégünk mulasztásából/hibájából adódóan követeléssel élne Ön vagy ajándékozottja, arra fogunk törekedni, hogy mindkét fél számára megfelelő megoldást találjunk a problémára. Ha pedig problémát tapasztal vagy egyéb okokból kifolyólag nem tudja igénybe venni szolgáltatásunk kérjük jelezze felénk és megpróbálunk megoldást találni.

Weboldalunkon és promóciós anyagainkban feltüntetett áraknál minden esetben kiírásra kerül, hogy nettó (Áfa nélkül) vagy bruttó (Áfával együtt) értendők.

Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, ezt minden esetben közzétesszük a bullrent.hu weboldalán. Fenntartjuk továbbá az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, amelyeket közzéteszünk weboldalunkon is.

 

8. Várjuk a visszajelzéseket vásárlóinktól!

Számunkra kiemelten fontos vásárlóink elégedettsége, ezért kifejezetten várjuk és örülünk minden visszajelzésnek a bérléssel és élményvezetéssel kapcsolatban. Kérjük, hogy Google Cégem oldalunkon értékeljen minket, legyen pozitív vagy akár negatív a tapasztalata. Hiszünk benne, hogy a visszajelzések alapján fejlődhetünk. A hozzánk beérkezett levelekre minden esetben válaszolunk: hello@bullrent.hu.

Amennyiben kérdése lenne szolgáltatásainkkal vagy a rendelésével kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 30 92 44 666 telefonszámon.