Élményvezetés menete

MEGNÉZEM AZ ÉLMÉNYAUTÓKAT

HONNAN INDUL AZ ÉLMÉNYVEZETÉS?
A Bullrent Szalonjából, ami minden szempontból a legideálisabb kiindulási helyszín a közúti élményvezetéshez. Szalonunk közvetlenül az M5-ös kivezető szakasza mögött található és tökéletes boxutca a startoláshoz. Az útvonalunk kifelé vezet az autópályára, ahol 30 vagy 60 percen át hasítasz majd a nyílt terepen, hiszen a cél az, hogy a legjobban megtapasztald az autó képességeit.
BULLRENT BOXUTCA
Ha szeretnéd megnézni a kiindulási pontot, kattints a 360 fokos térképmódra Google Maps-en (gmail-es bejelentkezés szükséges hozzá): Bullrent Boxutca.
MILYEN FELTÉTELEKKEL ÉLMÉNYVEZETHETEK?
Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
Minden autótípus esetében legalább betöltött 21. életévvel lehet élményvezetni és minden autótípus esetében 3 éves B-kategóriás jogosítvány szükséges.
Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél.
Külföldi állampolgárok esetében útlevél vagy azonosító okirat és jogosítvány, valamint a lakcímet igazoló igazolás bemutatása szükséges.
Cégek esetében, ha az ügyvezető jár el a társaság nevében akkor aláírási címpéldány, ha meghatalmazott akkor az aláírási címpéldány mellé szükséges még az ügyvezető meghatalmazása a cég nevében eljáró személy részére.
MILYEN SEGÍTSÉGET KAPOK?
Szalonunk működése teljes mértékben Rólatok szól, és azért jött létre, hogy testközelből megnézhessétek és megismerhessétek az autókat. A megbeszélt időpontban megérkezel a Bullrent Szalonba, ahol kollégáink részletesen megmutatják Neked a választott autó kezelési módját. Tapasztalt instruktorral vághatsz neki a kalandnak, aki mindenben segíteni fog, hogy megismerd az autóban rejlő lehetőségeket. Kollégáink örömmel válaszolnak a kérdéseitekre és a bérlések és élményvezetések előtt részletesen elmagyarázzák az egyes autók működési módját és extráit. Mindenben a segítségedre leszünk.
HÁNY KILOMÉTERT MEHETEK AZ AUTÓVAL?
Nálunk valódi közúti élményvezetésben lesz részed, kivételesen magas kilométerszámmal. Útvonalunkon valóban megtapasztalhatod az autó képességeit és arra is lesz időd, hogy közelebbről megismerd a szupersportautók világát. Minden esetben Te és az autó lesz a középpontban. A 30 perces közúti élményautózás alatt 41 kilométeren át fogod vezetni az autót tapasztalt instruktorunk társaságában. A 60 perces élményautózás során 81 kilométert pakolhatsz a választott autóba, hogy valóban átélhesd az autó vezetésének élményét, és eldönthesd, hogy például szeretnél-e életedben egy ilyen autó tulajdonosa lenni...
Páros ajánlatok kedvezményes áron
Vegyél kedvezményes áron páros élményvezetési utalványt és nézd meg a választékunkat Páros ajánlatainkra. Vigyél magaddal még 1 embert a 2x30 perces és 2x41 km-es élményvezetésre vagy szállj versenybe magaddal.
Élményt ajándékozhatsz!
Már 20%-os előleggel tudsz élményvezetési utalványt vásárolni magadnak vagy másoknak. Nem szükséges egyben kifizetned az utalvány értékét, 20%-os előleg befizetésével biztosított mindegyik típusú utalvány jövőbeli felhasználása. Több utalványt is vásárolhatsz 20%-os előleggel. A fennmaradó összeget a tényleges beváltáskor kell rendezni.A megvásárolt utalvány ajándékba is adható, kérésedre névre szóló, csodaszép utalványt készítünk.
Tetszőleges összegű ajándékutalványok
Ha tetszőleges összegű utalványt vásárolsz, az ajándékozott választhatja majd ki, hogy milyen Bullrent Autókölcsönző által nyújtott szolgáltatást szeretne igénybe venni, felhasználva az ajándékutalvány összegét. Az ajándékutalvány bármely előre egyeztetett időpontban, mindegyik autónkra és szolgáltatásunkra (autóbérlés és élményvezetés) beváltható a vásárlásától kezdve 1 éven át.

SZERETNÉK UTALVÁNYT VÁSÁROLNI

bullrent_utalvány_ajándék_voucher