Toyota RAV4 Hybrid

15.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
26.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig:
22.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig:
18.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig:
15.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig:
300.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén:
280.000Ft+ÁFA


A Toyota legmodernebb hibrid elektromos technológiával rendelkező, nagyobb teljesítményű és kedvezőbb folyamatdinamikát biztosító, teljesen teljes kibocsátású jármű képes közlekedni, mint egy elektromos autó. A RAV4 Prime az eddigi leggyorsabb és a leghatékonyabb módon tölthető hybrid Toyota.
 Fedezze fel, hogy vált az autó hibrid módra, amikor a töltés elfogy.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 22. életév és 2 éves B-kategóriás jogosítvány.
  • Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél.
  • A Toyota RAV4 Hybrid esetében minden alkalommal szükséges 200.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám