Bruttó 44.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 49.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 49.990Ft (áfával)
Bruttó 74.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 69.990Ft (áfával)
Bruttó 49.990Ft (áfával)
Bruttó 64.990Ft (áfával)
64.990Ft (áfával)
Bruttó 64.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 49.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)
Bruttó 34.990Ft (áfával)

Hogyan néz ki az élményvezetés?

1

Keresd meg!

Találd meg álmaid autóját!

Összes autó

2

Nézd meg, hogy foglalt-e!

Ellenőrizd, mikortól bérelhető az autó,
lépj velünk kapcsolatba!

Kapcsolat!

3

Küldd el az igényed!

Tudod már, mit szeretnél?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mehet!

4

Egyeztetünk!

Megbeszéljük, mikor s hogyan kapod meg az autót!

Szuper!

5

Küldd el a doksikat!

Küldd el a jogsid, forgalmid, stb.

Elküldöm!

6

Vezess!

Innentől már csak élvezned kell a vezetést :)

Kérdések és válaszok az autóbérlésről

  • Telephelyünkön: Nyitvatartási időben telephelyünkön. Nyitvatartási időn kívül telepnyitási díjért cserébe tudjuk átadni az autót. A telepnyitás díj: 5.000 FT + ÁFA.
  • Típustól függően 21-28 betöltött életév szükséges a bérléshez.
  • Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél, érvényes lakcímkártya valamint legalább 2 éves jogosítvány.
  • Külföldi állampolgárok esetében Útlevél vagy azonosító okirat és jogosítvány, valamint a lakcímet igazoló igazolás bemutatása szükséges.
  • Cégek esetében, ha az ügyvezető jár el a társaság nevében akkor aláírási címpéldány, ha meghatalmazott akkor az aláírási címpéldány mellé szükséges még az ügyvezető meghatalmazása a cég nevében eljáró személy részére.

A kaució összege a bérlés alatt bekövetkezett a CASCO önrész alatti vagy a biztosítási szerződés hatályán kívül eső - szándékos rongálás vagy nem rendeltetésszerű használat - károk megtérítésére szolgál.

24 órás ügyfélszolgálat és segítségnyújtás áll rendelkezésedre, ha problémád van az autóval (meghibásodás, baleset, lopás, stb.). Hívd munkatársunkat a +36/30-92-44-666 telefonszámon, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb folytathasd utadat.

Természetesen igen, azonban mindenképpen jelezd felénk, ha át akarod lépni az országhatárt. Egyrészt az autóba telepített vagyonvédelmi rendszer jelzi nekünk, ha bizonyos távolságon belül megközelíted az országhatárt, másrészt pedig bizonyos országokba szükségesek lehetnek egyéb dokumentumok is (zöldkártya, határátlépési engedély, stb.). Természetesen ezeket díjtalanul biztosítjuk részedre.

  • Telefonon, a +36/30-9244-666 telefonszámon, ahol kollégánkkal személyesen egyeztethet a bérlés részleteiről.
  • E-mail-ben, a hello@bullrent.hu címen. Kérjük pontosan adja meg, hogy mikor és hol szeretné átvenni az autót és mennyi időre, valamint kérjük, hogy, adjon meg telefonos elérhetőséget is. Rövid időn, egy-két órán belül belül írásban is válaszolunk megkeresésére és nyugtázzuk a foglalását.
  • Facebook oldalunkon keresztül. Kérjük kedvelje oldalunkat a közösségi oldalon és küldjön részünkre üzenetet. Ez esetben ugyanazokat az adatokat kérjük megadni, mint az e-mailben történő foglalás esetén, ebben az esetben automatikusan jóváírjuk a bérleti díjból járó 5% kedvezményt.

A gépkocsi típusától függően szükséges kaució letétele. A kauciót az autó átadásakor kell legkésőbb letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza.

Autóink házhozszállítása mindig egyedi megbeszélés függvénye. Budapest körzetén belül vállaljuk azt kiszállási díj ellenében.