BMW X5 30D

18.000Ft+ÁFA/naptól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
49.900Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig: (300km/nap)
42.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
36.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
599.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
540.000Ft+ÁFA/hónap

Egy igazi hatalmas luxus-SUV. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kényelmes légteret, a panoráma kilátást és a nagy csomagtartót. Tekintélyt parancsoló megjelenés, elegáns és letisztult műszerfal, hatalmas utas- és csomagtér, óriási panorámatetővel. Csak pár jellemvonás erről az autóról ami első szempillantásra is feltűnhet, de emellé társul az erős motor, 8 fokozatú automata váltó és összkerék meghajtás. Nem hagy cserben bármerre is jársz és gondoskodik a kényelmedről. Kiváló hosszú utakra, nagy bevásárlásra, de a városban is jó szolgálatot tesz, feltéve ha találsz parkolót ennek a monstrumnak.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Minden autónál legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány a feltétel. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 25. életév és 5 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A BMW X5 esetében minden alkalommal szükséges 500.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges. 
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám