A Bullrent története

Mclaren, Lamborghini, Aston Martin, Ferrari, Porsche, Mustang - a Bullrent szupersportautó flottájának oszlopos tagjai, csakúgy mint az Európában egyedül náluk bérelhető Dodge Charger Super Bee, a Corvette C7 és a Corvette C8, vagy a Maserati GranCabrio. A Bullrent sikerének talán az a titka, hogy az egész csapat nagyon szereti az autókat, bolondulnak értük, ez a szenvedélyük. Az autópark kialakításánál arra törekedtek, hogy a flotta hozzáértő szemmel is izgalmas és egyedi legyen.

A Bullrent Autókölcsönző 2006 óta van jelen a magyarországi piacon: a szupersportautókon, luxussportautókon és amerikai izomautókon túl a mindennapokban maximális kényelmet nyújtó, egyedi SUV-ok, hibrid Toyoták, Teslák, BMW-k és MINI-k széles választékával rendelkezik. Tartósbérleti konstrukciójuk országos viszonylatban is igen kedvező, biztonságot, kiszámíthatóságot és minőséget biztosít az ügyfeleknek.

Emil & János & Gábor


Összeraktuk Magyarország legnagyobb szupersportautó flottáját

Szeretnénk megismertetni az emberekkel az élményautózás és a szupersportautók világát, mert tapasztalatból tudjuk, hogy milyen pozitív hatása van annak, ha valaki átéli a vezetés igazi élményét, találkozik azzal az elementáris erővel, amire ezek a mérnöki csodák képesek” - fedi fel a cég alapelvét Luczáti Gábor, a vállalkozás ügyvezető-tulajdonosa. A Bullrent csapatának missziója egyedi a maga nemében. Nincs idehaza még egy olyan autóbérléssel foglalkozó cég, aki képes felsorakoztatni a szupersportautók Bullrentnél elérhető arzenálját, nem beszélve azokról a kedvező bérlési feltételekről, amiket üzleti modelljüknek köszönhetően nyújtani képesek az ügyfeleiknek; legyen szó napi, hétvégi, vagy akár hosszabb távú bérlésről.

Bullrent Autókölcsönző Szupersportautók flottája

Gyertek el hozzánk és nézzétek meg flottánkat testközelből!
Címünk: 1205 Budapest, Kossuth L. u. 209.

Igazi élményszerzés közúton lehetséges

A Bullrent csapata élményautózás üzletágban is egyedit alkotott: a különböző versenypályás opciókkal ellentétben a valódi, közúton megvalósuló vezetést helyezték előtérbe, mert tapasztalatból tudják, hogy egy pár kör megtétele kötött útvonalon mindig magában hordozza a végesség érzetét.

Ezek a mérnöki csodák arra születtek, hogy az emberek kipróbálhassák őket és megélhessék azt a technikai összhatást, amire az elmúlt akár 50 év távlatában képessé vált az emberiség. Ha nem is lehet mindannyiunknak olyan álomautója, amit a legszívesebben a garázsában tudna, az nem jelenti azt, hogy csak elérhetetlen távolságban álmodozhat róla. Nekünk az autókat szerető és tisztelő közönség igénye a legfontosabb, éppen ezért tettük lehetővé, hogy fél óra alatt több mint 40, egy óra alatt pedig több mint 80 kilométeren keresztül lehessen vezetni az autókat, szabadon, kötöttségek nélkül az országúton" - teszi hozzá Czihlár Emil ügyféltámogatási vezető, a Bullrent egyik alapítója.

Emil

Egyedülálló élmény a Bullrent Szalonjában

Nyugat-Európában régóta működnek kölcsönzők, kínálatukban extrém sportautókkal, az átlagembernek elérhetetlennek tűnő modellekkel. A Bullrent 16 év alatt jutott el oda, hogy mára Magyarország legnagyobb bérelhető szupersportautó flottájával rendelkezik, benne az amerikai izomautók nagy négyesével (Challenger, Mustang, Camaro és Corvette) és a különböző nemzetek autócsodáinak impozáns darabjaival.

Elértük a kritikus tömeget, mondhatjuk úgy is, hogy nem tudtunk gátat szabni a fejlődésnek. A 2021-es év mérföldkőnek számít a történetünkben: megnyílt a Bullrent Szalon, ami filozófiájában és hangulatában nemcsak a hazai, de talán a nemzetközi viszonylatban is unikálisnak mondható." A Bullrent szalonjába betérők nemcsak testközelből nézhetik meg, ülhetnek bele az izom-, luxus- és szupersportautókba, de kérdéseikkel is elhalmozhatják a kollégákat, akik a bérlések és élményvezetések előtt részletesen elmagyarázzák az egyes autók működési módját és extráit, kevesek által ismert képességeit.
 

Az autószalon és a barátságos atmoszféra a Bullrent védjegye.


Nem megszokott idehaza, hogy a csúcskategóriás járművek hosszabb távra is elvihetőek, az autók értékéhez képest alacsony összegű letét ellenében. „Ilyen kockázatot kevesen vállalnak be rajtunk kívül, mert kevesen képesek arra, hogy nagy mértékben támaszkodjanak az emberismeretükre és a racionalitáson alapuló intuícióra. De figyelembe kell venni, hogyan jutottunk el idáig. Fokozatosan építkeztünk, lépésről-lépésre haladtunk, és minden nagyobb változásnál óvatosan nyitottunk az újabb célcsoportok felé” - magyarázza Luczáti Gábor. „Azok, akik eljutnak hozzánk, felelősségteljes emberek, és mi is sokat segítünk az egyes modellek megismerésében az autók elvitele előtt. Sokaknak vannak gyönyörű és drága autói, ugyanakkor szeretnének új élménnyel gazdagodni, örömöt szerezni maguknak és szeretteiknek egy-egy hétvégére. Annak a felismerése, hogy a vezetés élménye nagyban hozzájárul a szabadidő minőségi megéléséhez nem újkeletű tudás, csak kevesen foglalkoztak itthon ezzel a szegmenssel, így nem került be a köztudatba ez a típusú élményszerzési lehetőség."
 

Kith János

Honnan indult a Bullrent Autókölcsönző?

Az autókölcsönző gondolata 2006-ban született meg Luczáti Gábor, Czihlár Emil és Kith János fejében. Ekkoriban már mindannyian évek óta intenzíven benne voltak a gépjármű szektorban: speciális alkatrészek felújításával és erre épülő szervizek üzemeltetésével foglalkoztak.

Az innovatív gondolkodás a logisztika és főként az ügyfélkiszolgálás területén már ezekben az években megmutatkozott, ez vitte előre a cégeket, de ez a szemlélet vezetett el a Bullrent első flottájának kiépüléséhez is. „Kezdetben csak annyit láttunk, hogy az ügyfeleinknek igénye van csereautókra, amíg a sajátjuk a szervizben van, ezért felvásároltunk néhány nyűhetetlen autót, mint pl. a Fiat Puntó, a Mazda 323-as, vagy a régi E Merci” - mesélik a fiúk, akik innentől kezdtek nagyobb figyelmet helyezni a bérautókra.

Az első időszakban még átlagautókból állt a flotta, majd saját, autók iránti szenvedélyüknek köszönhetően úgy döntöttek, hogy egy addig idehaza ismeretlen bérlési szegmens felé nyitnak: a kabriók irányába. „Hagyni, hogy a menetszél körbeöleljen és csak élvezni a vezetés minden egyes pillanatát, megérteni, hogy nem feltétlenül a cél a fontos, hanem az odavezető út is lényeges - ez volt az az életérzés, amit mi megéltünk és szerettünk volna átadni másoknak is” - meséli Czihlár Emil. „Mindenkinek van egy álomautója, amit szívesen kipróbálna, és nálunk átélheti ezt az álmot hatalmas kiadás nélkül” - folytatja és hozzáteszi, hogy ezen gondolatok mentén alakult ki a Bullrent első mottója: Ne csak álmodozz, vezesd is.

Bullrent Autókölcsönző Szupersportautók flottája

Szenvedélyből üzletet építeni

Mindig imádtam az autókat, és elképesztő mennyiségű autós szakirodalmat olvastam fiatal korom óta, így viszonylag hamar kialakult az a képességem, hogy egy autóra nézve pillanatok alatt felmérem a mérnöki munkát, az új típusban megjelenő extrákat, és ezzel egyidőben szinte látom magam előtt a belsejét is, érzékelem az autó képességeit és a benne rejlő lehetőségeket” - meséli Luczáti Gábor, aki az IT és a pénzügy világából csöppent bele a gépjárműiparba. A 2000-es években került közel a tuning világához, ezzel párhuzamosan megalapította saját alkatrészfelújító cégét majd később szervizét.

Akkoriban a tuning lett a hobbija, amolyan játszótér, ahol ugyanakkor jelentős tudásra tett szert az autók felépítéséért felelős egyes részegységek működéséről és a beszállítókkal való kapcsolatépítésről. Teljes elánnal vetette bele magát a fejlesztésbe, aminek eredményeként két egymást követően tuningolt autójával is elnyerte az „Év autója” címet. Első tuningolt autója egy egyévesen vásárolt Seat Leon Cupra volt 2004-ben, majd a sikeren felbuzdulva 2007-ben megvásárolt egy 1989-es évjáratú Nissan 200SX-et, hogy azt a Tokió drift stílusa szerint építse át - és mint a képek mutatják, ez egészen jól sikerült neki.
 

Bullrent Autókölcsönző Szupersportautók flottájaBullrent Autókölcsönző Szupersportautók flottája
 

Szeretnél utalványt vásárolni 20%-os előleggel? Mutatjuk a részleteket...