Lexus NX200T

12.000Ft+ÁFA/naptól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
23.000Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 6-10 napig:(300km/nap)
20.000Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
18.000Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 21-30 napig: (3000km/bérlés)
15.000Ft+ÁFA/nap
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
380.000Ft+ÁFA/hónap
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
350.000Ft+ÁFA/hónap

A Lexus NX 200t motorterében 2,0 literes turbómotor dolgozik, az erejét négy kerék közvetíti a talajra, és a méretek okán is jól uralható és fordulékony a konstrukció. Azt pedig már a prémiummárka számlájára lehet írni, hogy a váltó hatfokozatú automatikus, és az összkerékhajtás is csak akkor lép akcióba, ha szükségét érzi az elektronika, de ezek a lényegen nem változtatnak. Ekkora teljesítményű benzinmotorral már csak a prémiumszegmensben találunk kompakt szabadidő-autókat. Megjelenéséhez illően a dinamikus sofőrök autója a turbómotoros NX, amely jól vezethető egészen addig, amíg nem feszegeti a határait az ember.

 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.

  • Betöltött 22. életév és  2 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Lexus NX200T esetében minden alkalommal szükséges 300.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám