Toyota Yaris Cross

10.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig: (300km/nap)
19.000Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 6-10 napig: (300km/nap)
16.000Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
12.000Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 21-30 napig:(3000km/bérlés)
10.000Ft+ÁFA/nap
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
280.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
260.000Ft+ÁFA

Az új és stílusos Toyota Yaris Cross egészen más magasságba emeli a modell értékét, hatékonyan ötvözi a kisautók és a magas SUV-ok új generációjának minden előnyét. Az intelligens összkerék meghajtás menetstabilitásával és tapadásával magabiztosan irányíthatja a legnehezebb helyzeteket is. A városi dzsungel meghódításától az országutak bevételéig a Yaris Cross negyedik generációs öntöltő hibrid hajtáslánca minden kihívással probléma nélkül megbirkózik. Az 1,5 literes, 116 lóerős hibrid hajtás kategóriájában páratlan teljesítményt és hatékonyságot nyújt.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. 
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.

  • Betöltött 22. életév és  2 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Toyota Yaris X Cross esetében minden alkalommal szükséges 200.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám