Ferrari California T 3.9 V8

💥BLACK FRIDAY ÁRON💥320.000Ft+ÁFA/ hétvége
Árak
Hétvégi bérlés:péntek du-tól hétfő de-ig(400km/hétvége)
BLACK FRIDAY ÁR: 320.000Ft+ÁFA/hétvége
Napi bérleti díj (150km/nap)
BLACK FRIDAY ÁR: 140.000Ft+ÁFA/nap
Élményvezetés 30 perc/41km
BLACK FRIDAY ÁR: Bruttó 44.900Ft (áfával)
Élményvezetés 60 perc/81km:
BLACK FRIDAY ÁR: Bruttó 69.900Ft (áfával)
Élményvezetés 2 autóval 2X30 percben
BLACK FRIDAY ÁR: Bruttó 69.900Ft (áfával)
Választható autók: Ferrari California, Bentley Continental GT, Mercedes AMG GT S, Maserati Grancabrio

BLACK FRIDAY HETEK 11.21-12.06 között: 20%+20% kedvezmény


BLACK FRIDAY ÉLMÉNYAUTÓZÁS SZUPERSPORTAUTÓ BÉRLÉS


Most biztosíthatod a 2023-as évre az autóbérlést FIX áron, kockázatok és árváltozás nélkül! Akár 20%os kedvezménnyel foglalhatsz hétvégi bérlést vagy napi bérlést. Nem kell még tudnod a felhasználás időpontját: a megvásárolt voucherek 2023.12.31-ig felhasználhatóak, időpontot egyeztetni a tényleges felhasználás előtt szükséges. Nem kell most befizetni a teljes összeget! Már 20%-os előleggel megvásárolhatod a vouchereket. Ajándékba is adhatóak, kérésedre névre szóló vouchert készítünk.


| Kérdésed van? Keress minket telefonon! | +36-30-924-46-66 |

Black Friday Voucher rendelés

Páros ajánlat: 1 óráért  2 autó


A Ferrari California T egyszerre testesíti meg a kivételes eleganciát, a sportosságot és exkluzivitást, ami minden kaliforniai modell sajátja az 1950-es évek óta. Igazi Ferrari V8 életérzés 560 lóerővel, akár 4 fővel. A Ferrari California T igazi élményautó: bármikor elindulhatsz vele hosszabb útra, valódi kényelmet fog biztosítani. Hamisítatlan luxussportautó: hatalmas erővel és dinamikával. Felszereltség: Full extra. 
 

  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Ferrari California élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Nálunk valódi közúti élményvezetésben lesz részed: a Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, ahol legjobban megtapasztalhatod az autó képességeit. Tudj meg többet az Élményvezetésről!
  • Ajándékutalvány élményvezetésre és bérlésre egyaránt vásárolható.
  • Betöltött 28. életév és 8 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Ferrari California esetében minden alkalommal szükséges 1.000.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Bérlés vége
Név
E-mail cím
Telefonszám