Jeep Compass 2.0D Limited 4X4

15.000Ft+ÁFA/nap-tól
Árak
Bérleti díj 1-5 napig (300km/nap)
22.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 6-10 napig:
20.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 11-20 napig:(3000km/bérlés)
18.000Ft+ÁFA
Bérleti díj 21-30 napig:(3000km/bérlés)
15.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
300.000Ft+ÁFA
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
280.000Ft+ÁFA

Autónk minden extrával felszerelt ami csak rendelhető hozzá. Sportos örömök, technikás izgalmak, a jólét élménye. Ráadásul nem is eszik sokat.  Városban 8,3, lakott területen kívül pedig mindössze 5,4 literes fogyasztással 100 kilométerenként nevéhez hűen mutatja azt az irányt, amerre napjaink SUV-jainak tartania kell. A Jeep Compass a fogyasztók számára az üzemanyag-takarékosságot, a biztonságot, az értéket és természetesen a Jeep-képességet ötvözi a kompakt SUV kategóriában. A Jeep Compass számos okos funkciót kínál, amelyeket használóik értékelni fognak, akár munkába járásnál, akár nehéz idõjárási körülmények között történő autózáskor, vagy akár off-road utak felfedezésével.
 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Minden autónál legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány a feltétel. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra.
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 22. életév és 2 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Jeep Compass esetében minden alkalommal szükséges 300.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges. 
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Ha nem tudja, mikor szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki!
Bérlés vége
Ha nem tudja, meddig szeretné kibérelni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt, de javasoljuk, hogy töltse ki, így egyszerűbb tervezni!
Név
E-mail cím
Érdemes működő e-mail címet megadni, mert erre az email címre fogunk válaszolni.
Telefonszám