7 indok a vásárlásra

Megbízható partnerek vagyunk
A Bullrent Autókölcsönző rendelkezik Magyarország legnagyobb bérelhető szupersportautó flottájával: figyelünk rá, hogy ügyfeleinknek a legjobb árakat tudjuk garantálni az amerikai izomautók, szupersportautók és luxussportautók szegmensében. A közúti élményvezetés izgalma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hosszabb távú bérlésekre: csúcskategóriás járműveink egy teljes napra, hétvégére, vagy akár hónapokra is kibérelhetőek. Olvass csapatunkról bővebben: www.bullrent.hu/bullrent-tortenete
Egy éven át felhasználható
A megvásárolt utalványok vásárlástól számítva 1 éven keresztül válthatóak be. Időpontot egyeztetni csak az utalvány tényleges felhasználás előtt szükséges!
Már 20%-os előleggel 
Nem szükséges egyben kifizetned az utalvány értékét, 20%-os előleg befizetésével biztosított mindegyik típusú utalvány jövőbeli felhasználása. Több utalványt is vásárolsz 20%-os előleggel. A fennmaradó összeget a tényleges beváltáskor kell rendezni.
A Bullrent Szalonban várunk
Szalonunk nemcsak hazai, nemzetközi viszonylatban is unikálisnak mondható. A betérők nemcsak testközelből nézhetik meg, ülhetnek bele a luxus- és szupersportautóinkba, de kérdéseikkel is elhalmozhatják kollégáinkat, akik a bérlések és élményvezetések előtt részletesen elmagyarázzák az egyes autók működési módját és extráit. Ha még nem jártál nálunk, érdemes eljönnöd a Bullrent Szalonba! Mindenben a segítségedre leszünk.
Élményt ajándékozhatsz!
A megvásárolt utalvány ajándékba is adható, kérésedre névre szóló, csodaszép utalványt készítünk.
Igazi élményvezetés vár
Útvonalunkon valóban megtapasztalhatod az autó képességeit és arra is lesz időd, hogy közelebbről megismerd a szupersportautók világát. Minden esetben Te és az autó lesz a középpontban. A Bullrent Szalon ideális indulási helyszín az induláshoz: közvetlenül az M5-ös kivezető szakasza mögött található, így tökéletes boxutca a startoláshoz. Az útvonalunk kifelé vezet az autópályára, 30 perc alatt 41 kilométeren, 60 perc alatt 81 kilométeren át hasítunk a nyílt terepen.
Páros ajánlatok kedvezményes áron 
A 2x30 perces páros közúti élményautózás alatt 2x41 kilométert lehet megtenni a választott autópárossal, tapasztalt instruktorral. Nálunk valódi közúti élményvezetésben lesz részed! Az élményt átélheted egyedül, de meg is oszthatod egy általad választott személlyel, hogy közösen száguldjatok.
Tetszőleges összegű ajándékutalványok
Ha tetszőleges összegű utalványt vásárolsz, az ajándékozott választhatja majd ki, hogy milyen Bullrent Autókölcsönző által nyújtott szolgáltatást szeretne igénybe venni, felhasználva az ajándékutalvány összegét. Az ajándékutalvány bármely előre egyeztetett időpontban, mindegyik autónkra és szolgáltatásunkra (autóbérlés és élményvezetés) beváltható a vásárlásától kezdve 1 éven át.

bullrent_utalvány_ajándék_voucher

 

Adatkezelési Szabályzat és ÁSZF

 • Az utalvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk, és a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre vagy postázzuk a megadott címre.
 • Az utalvány megvásárlása: (1) Élményvezetésre, (2) Páros ajánlatra, (3) Hétvégi bérlésre és (4) Napi bérlésre jogosítják fel a vásárlót vagy annak kedvezményezettjét a megvásárlástól számított 1 éven át a www.bullrent.hu weboldal bérlési- vagy élményvezetési feltételeinek teljesítése mellett.
 • A megvásárolt utalványok nem válthatók vissza.
 • Amennyiben a vásárló 20%-os előleget fizetett be, az utalvány felhasználása előtt szükséges a fennmaradó összeget rendeznie.
 • A megvásárolt utalvány számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • A megvásárolt utalványok a megvásárlástól számított 1 éven át válthatóak be. 
 • Az utalványok alapos indok alapján meghosszabbíthatóak - erről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.
 • Ha a Kedvezményezett/Ajándékozott nevét nem adod meg, az utalványt a megrendelő nevére állítjuk ki. Az utalvány cég nevére is kérhető. A kedvezményezett személye megváltoztatható az utalvány megvásárlójának jóváhagyásával.
 • Az utalványok felhasználása előtt egyeztetés szükséges a konkrét időpontról. Javasoljuk, hogy minimum 2 héttel a felhasználás előtt egyeztess Velünk. 
 • A konkrét szolgáltatásra vásárolt utalványok a kiemelt időszakokban jellemzően nem felhasználhatóak, amennyiben mégis ezt szeretnéd, jelezd nekünk és egyeztetük a lehetőségekről.
 • Napi Bérlés időtartama: 24 óra, azaz pl. reggel 8:00 órai átvételtől másnap reggel 8:00-ig tart a bérlés időtartama.
 • A Napi Bérlési utalványok kizárólag hétköznapokon használhatóak fel.
 • Hétvégi Bérlés időtartama: péntek délután 14.00 órától hétfő délelőtt 11.00 óráig.
 • Páros ajánlatok: a szolgáltatás csak az ajánlatban szereplő autókra vonatkozik, azon belül pedig az egy kategóriába tartozó autók párosíthatók össze. A vásárláskor csak a kategóriát kell kiválasztani, a két autó kiválasztása a felhasználás előtti egyeztetéskor történik. A Páros ajánlatok egy 60 perces élményvezetést bont két részre, tehát a 2x30 perces vezetés egymást követően, egy alkalommal történik.
 • Az utalvány felhasználása autófoglalás függvényében lehetséges.
 • A megvásárolt utalványok felhasználásakor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális időjárási viszonyokat és körülményeket a szupersportautók- és élményautók használati útmutatóinak függvényében. Megértésedet nagyon köszönjük! 

 • Az utalvány megrendelését követően díjbekérőt küldünk, és a banki kiegyenlítés után továbbítjuk az egyedi azonosítószámmal ellátott utalványt elektronikus formában a megadott e-mail címre vagy postázzuk a megadott címre.
 • A megvásárolt ajándékutalványok a Bullrent Autókölcsönző által nyújtott szolgáltatásokra (autóbérlés és élményvezetés) válthatóak be, beleértve a kedvezményes ajánlatokat is.
 • A megvásárolt ajándékutalványok vásárlástól számítva 1 éven keresztül válthatóak be.
 • A megvásárolt ajándékutalványokról számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • A megvásárolt ajándékutalványokról számlát állítunk ki, a névérték tartalmazza az ÁFA-t.
 • Az ajándékutalvány névre szólóan is kérhető, a Kedvezményezett/Ajándékozott hozzájárulásával írható át más nevére. Ha a Kedvezményezett/Ajándékozott nevét nem adod meg, az utalványt a megrendelő nevére állítjuk ki. Az utalvány cég nevére is kérhető.
 • Az utalvány beváltása előtt 2 héttel célszerű egyeztetni velünk a felhasználási igényekről.
 • Az utalványok alapos indok alapján meghosszabbíthatóak - erről részletesen az ÁSZF-ben olvashatsz.
 • A megvásárolt ajándékutalványok felhasználásakor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális időjárási viszonyokat és körülményeket a szupersportautók- és élményautók használati útmutatóinak függvényében. Megértésedet köszönjük!