Land Rover Discovery

25.900Ft+ÁFa/naptól
Árak
Napi bérleti díj 1-3napig: (300km/nap)
34.900Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 4-10 napig: (300km/nap)
31.900Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 11-20 napig: (3000km/bérlés)
28.900Ft+ÁFA/nap
Bérleti díj 21-30 napig: (3000km/bérlés)
25.900Ft+ÁFA/nap
Havi bérleti díj 1-3 hónapig: (3000km/hónap)
450.000Ft+ÁFA/hó
Havi bérleti díj tartós bérlet esetén: (3000km/hónap)
420.000Ft+ÁFA/hó

A Land Rover kívül határozott kiállás, sportosan kifinomult elegancia, belül pedig az ehhez passzoló letisztult dizájn. Semmi felesleges, de ami kell, az a maximumon. Jó teljesítmény alacsony fogyasztással. Kényelmes, full extrás belső tér. Első osztályú és vezetési élmény, high-tech kezelőfelület. Útviszonyokhoz igazítható vezetési mód. Igazi kortárs SUV, majdnem egy évszázados tapasztalattal. Összkerékmeghajtásához prémium dízelmotor. Gazdagon felszerelt luxusautónk mindent kínál, amit ma egy luxus autótól elvárt: igazi kényelem, sportos örömök, a jólét élménye. 

 

  • Ha érdekel, milyen Lamborghinit, Porschét, Ferrarit, Corvettet vagy Mustangot vezetni, gyere el Hozzánk és próbáld ki a szupergépeket közúti élményvezetésen. A Bullrent szalonban megmutatjuk az autó kezelési módját. Olyan útvonalon megyünk, hogy legjobban megtapasztalhasd az autó képességeit. 
  • Legalább betöltött 21. életév és 3 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. Az élményvezetésénél NINCS szükség kaucióra. 
  • Vásárolj élményt ajándékba!
  • Ajándékutalványunk bérlésre és élményvezetésre egyaránt beváltható.
  • Betöltött 25. életév és 5 éves B-kategóriás jogosítvány. Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya vagy útlevél. A Land Rover Discovery esetében minden alkalommal szükséges 400.000 Ft kaució letétele. A kauciót legkésőbb az autó átadásakor kell letétbe helyezni és a gépkocsi épségben, szerződésnek megfelelő állapotban történő visszaadásakor fizetjük vissza. Bankkártyás fizetés lehetséges.
  • Ismerje meg TARTÓS BÉRLET konstrukciónkat, ami teljeskörű kényelmi szolgáltatás. Mindent intézünk: pályamatricát, biztosítást, adót és illetéket, havonta általános szervizt. A bérleti díjat terhelő áfát a vállalkozás költségként számolhatja el használat arányában, de minimum 50%-ban levonhatja.

Várjuk érdeklődésed, gyorsan visszajelzünk!

Űrlap
Bérlés kezdete
Bérlés vége
Név
E-mail cím
Telefonszám